Kermis 2020

Updates voor Wassenaar 


Kermis 2020 

 

De Wassenaarse Oranje Vereniging 'Koningin Wilhelmina' organiseert van 12 tot en met 16 augustus 2020 de kermis aan de dr Mansveltkade. 

 

De traditionele feestweek met een vuurwerkshow, muziekoptredens in de feesttent, de kinderspelen, de oldtimershow en het ringsteken te paard kunnen wegens de corona maatregelen dit jaar niet georganiseerd worden.

 

De gemeente Wassenaar heeft, in verband met de corona maatregelen onder strikte voorwaarden, toestemming verleend voor het organiseren van de kermis.

 

De Oranjevereniging doet een dringend beroep op u om gespreid over de dag te komen en onze Website www.wnov.nl , Facebook en instagram pagina's te volgen voor het laatste nieuws.

De oranje wov munten worden wegens covid-19 niet geaccepteerd bij de exploitanten. 

 

Bij de ingang stellen wij u vragen over uw gezondheid en geven wij bezoekers onder de 18 jaar een polsbandje. Met dit polsbandje kunnen de exploitanten snel beoordelen hoe zij de toegang tot de attractie kunnen bepalen. Voor bezoekers vanaf 18 jaar gelden er andere regels , de 1,5 meter maatregelen zoals die overal in Nederland van toepassing zijn.

Bij de ingang, attracties en bij de toiletten is er hand desinfectie aanwezig. Er is een aangegeven looproute op het kermisterrein.

Op de dr Mansveltkade, en bij de attracties worden er opstelvakken aangegeven indien het te druk wordt. Groepen aan de toegang kunnen geweigerd worden, kom dus met gezin of enkele vrienden maar niet met een heel elftal. Het meenemen van rugtassen het kermisterrein op is niet toegestaan, handtassen kunnen gecontroleerd worden.

 

In de poffertjeskraam mag u alleen zittend bediend worden en bij de snackkraam moet u uw aankoop ter plekke aan de picknicktafel nuttigen.

 

Buiten het kermisterrein wordt de fietsenstalling slechts aan één zijde aangelegd. Auto's alleen parkeren in de vakken en op het parkeerterrein bij de sporthal, de gemeente en politie controleert.

 

De Oranje Vereniging vraagt uw medewerking om het bezoek aan de kermis gezellig en plezierig te laten verlopen. Volg altijd de instructie's van de organisatie en exploitanten op !